7 τρόποι για να φέρετε την Άνοιξη στο σπίτι σας!

by White Fabric

 

Ανυπομονείτε για την Άνοιξη όσο κι εμείς; Μπήκε ο Μάρτης, όμως ο καιρός μας κάνει γυρίσματα και μια εβδομάδα έχει ζεστή και την επόμενη κρύο και ποιος ξέρει μέχρι πότε μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μοτίβο. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι ανεξάρτητα από τον καιρό, μπορούμε να αρχίσουμε να καλωσορίζουμε την Άνοιξη στα σπίτια μας από τώρα! Με πολύ χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε αναζωογονητικούς τρόπους για να φέρετε αυτή την αέρινη αίσθηση της άνοιξης στο σπίτι σας!

  

Δημιουργήστε ένα εσωτερικό κήπο

δεν χρειάζεστε μεγάλο αίθριο ή κήπο για να καλλιεργήσετε κάποια φυτά. Μπορείτε να ξεκινήσετε να καλλιεργείτε σπόρους και βότανα μέσα στο σπίτι και να δώσετε και μια ωραία χρωματική νότα στο χώρο!

Βάψτε ένα μικροέπιπλο σε ένα έντονο  - fun  νέο χρώμα

πάρτε μια μικρή καρέκλα, τραπέζι, σκαμπό ή ίσως ένα ξύλινο κουτί ή δίσκο και δώστε του ένα διασκεδαστικό χρώμα που θα γίνει σημείο κατατεθέν!

Αλλάξτε τα λευκά είδη

η άνοιξη έχει να κάνει με ανοιχτά χρώματα, ελαφριά υφάσματα και αέρινες υφές. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τις βαριές κουβέρτες, τα πλεκτά μαξιλάρια και τα σκούρα χρώματα. Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρωματικό συνδυασμό, κι α αν θέλετε να προσθέσετε παστέλ χρώματα που είναι τέλεια για την άνοιξη και θα κάνουν το σπίτι σας να αισθάνεται ελαφρύ και ευάερο.

 

   

 

 Προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν αγρό

επιλέξτε αντικείμενα όπως ψάθινα καλάθια, οτιδήποτε με ρίγες, γλάστρες από τερακότα, τοιχογραφίες με λουλούδια/μεταλλικές επιγραφές, ανοιξιάτικα στεφάνια. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον κήπο και μαξιλάρια με θέμα την άνοιξη είναι τέλεια στοιχεία για να προσθέσετε στη διακόσμησή σας.

Κάντε μια αναδιάταξη στη βιβλιοθήκη σας ή τα ράφια σας

η βιβλιοθήκη είναι ουσιαστικά η γκαλερί του σπιτιού σας, οπότε γιατί να μην αλλάζει κάθε εποχή; Και δεν χρειάζεται να εστιάσετε μόνο σε βιβλία—προσθέστε διακοσμητικά αντικείμενα, φυτά ή έργα τέχνης για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο καμβά!

 

Αρωματίστε το χώρο σας

με φρέσκα αρώματα όπως η λεβάντα και το τριαντάφυλλο θα σας βοηθήσουν να φέρετε τα αρώματα της άνοιξης σε εσωτερικούς χώρους. Δοκιμάστε να ανάψετε αρωματικά κεριά, sticks και λάδι καύσης για να φρεσκάρετε τον χώρο σας.

Δημιουργήστε μια χαρούμενη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα στην κουζίνα

προσθέτοντας rummer με φούντες ή κρόσσια και κρεμάστε πετσέτες κουζίνας σε έντονα χρώματα! Στρώστε το τραπέζι με floral σουπλά και γυάλινα αντικείμενα!

     

 

Κι έτσι απλά μπορείτε να φέρετε την αίσθηση της άνοιξης στο σπίτι σας! Ελπίζουμε αυτές οι ιδέες να σας εμπνεύσουν να καλωσορίσετε αυτή τη νέα σεζόν στο σπίτι σας εύκολα και το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει εσάς και τους καλεσμένους σας!

 

 

______

 

MADE IN GREECE

Affordable Luxury


Σχόλια Παραγγελίας

Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.